Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@14:31:56 GMT

"هرکی با قیمت گران مسکن مشکل داره، جمع کنه از ایران بره"

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۲۰۳۷

‍‍‍‍‍‍

آفتاب‌‌نیوز :

بازار مسکن در سال‌ها و ماه‌های اخیر به شکل افشار گسیخته‌ای رکورد‌های جدیدی از خود به جا می‌گذارد و در این میان بسیاری از هموطنان، مخصوصا جوانان نگران آینده خود و رویای صاحبخانه شدنشان هستند، البته نگرانی آن‌ها بیراه هم نیست چرا که محسن رنانی، اقتصاد دان و پژوهشگر گفته است با حقوق مصوب وزارت کار ۱۳۷ سال زمان برای پس انداز آن جهت خرید مسکن لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش بانک مرکزی درخصوص وضعیت بازار مسکن نیز آمده است که نرخ میانگین هر متر مربع خانه مسکونی در تهران، اردیبهشت ماه سال ۹۹ به حدود ۱۷ میلیون تومان یعنی ۳۰ درصد گران‌تر نسبت اردیبهشت سال گذشته رسیده است. این در حالی است که مسکن در سال ۹۷ نیز شاهد رشد قابل توجهی بود.

تعداد بازدید : 705 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اما آنچه که ماه‌های اخیر وضعیت بازار را آشفته‌تر کرده است، افزایش سرسام‌آور نرخ اجاره‌بها است به گونه‌ای که طی سه ماهه اخیر، قیمت‌ها به صورت روزمره در حال افزایش است.

درگزارش بانک مرکزی افزایش قیمت اجاره‌بهای مسکن در تهران و سایر شهرها، اردیبهشت ماه امسال نسبت به اردیبهشت ۹۸، به ترتیب ۲۸.۵ و ۳۱.۳ درصد افزایش داشته است.

اخیرا نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک نیز گفته است، تعداد مستاجران حدود ۲ برابر شده است.

با بحرانی شدن وضع مسکن کاربران توییتری با هشتگ «کابوس مسکن» به بیان دغدغه‌ها و برخی روایت‌ها از سختی‌های زندگی در این روز‌ها پرداختند و بسیاری نیز خواستار اعمال مالیات بر واحد‌های مسکونی خالی شدند.

در ادامه برخی از این نظرات را می‌خوانید:

کاربر فاطمه پهلوانی نوشت: ایها الجوانان ما رو ببینید، من و امثال من آینده‌ی نه چندان دور شماییم! مستاجر‌ی با داشتن دو‌پسر جوان و نوجوان و هر سال دست کم ۲۵-۳۰ درصد افزایش اجاره‌خانه.

کاربر هاشم تقی‌زاده هم در توییت خود نوشت: کف رهن و اجاره در تهران ۳۰ میلیون با ماهی ۱/۵ میلیون اجاره است.

دستمزد کارگر دومیلیون هشتصد هزارتومان است. جوان تازه کار با حقوق کارگری الآن بخواد ازدواج کنه باید ماهی ۱/۵ وام ازدواج پرداخت کنه و ۱/۵ اجاره خونه بده. کُلِ دریافتیش رو بایده بده قسط وام و اجاره. چی بخوره؟

ژپی خان نیز توییت کرد: کابوس مسکن ینی خونه‌ای که تا همین چند سال پیش تو فکر خریدنش بودی الان حتی توانایی اجاره کردنش هم نداری!

افزایش چند برابری قیمت مسکن در دو سال اخیر موضوعی است که کاربر توحید لطفی، اینگونه به آن اشاره می‌کند: خیلی وقت بود از قیمت مسکن و اینا خبری نداشتم. آخرین اطلاعی که از قیمت منطقه سکونتمون داشتم به دوسال پیش برمیگرده که متری سه الی چهار میلیون بود؛ و امروز شنیدم همسایمون آپارتمان قدیمی غیر لوکسش رو متری چهارده تومن فروخته؟! یه جوون امیدی به خونه خریدن باید داشته باشه؟!

کاربر طناز نیز با اشاره به تاثیر بحران مسکن بر آمار ازدواج نوشته است: همه از این میگن که آمار ازدواج کم شده، اما کسی نمیگه با وجود کابوس مسکن دیگه کسی جرئت فکر به ازدواج رو نداره.

متین صادقی دیگر کاربر توییتری با اشاره به کرونا می‌گوید: ما بین گیر و گُدار درگیری با کرونا، باید نگران ناخدا‌های مسکن باشیم که زالوصفتانه خون مردم را به گواه حباب بازار میمکند.

فاطمه رشیدی با خطاب قرار دادن وزیر مسکن و شهرسازی که این روز‌ها کمتر در رسانه‌ها ظاهر می‌شود نوشت: آقای وزیر شما که از گفتن جمله "مردم نخرند" خیری ندیدید چرا دوباره از این سیاست پیروی می‌کنید و خودتان تدبیری برای کابوس مسکن نمی‌اندیشید؟

محمد حاتم‌وند، افزایش حاشیه‌نشینی را یکی از پیامد‌های افزایش قیمت مسکن می‌داند و نوشته است است: طبق پیش‌بینی کارشناسان حوزه مسکن سال جاری سختترین سال برای مستاجران خواهد بود. افزایش ۲۰_۳۰ درصدی اجاره بهاء و تشدید شکاف استطاعت خانوار با پرداخت اجاره‌بهاء موجب مهاجرت عده بیشتری با حاشیه کلانشهر‌ها می‌شود. به راستی سهم جوانان از این حاشینه‌نشینی چقدر است؟!

مهدی الیاسی با مطرح کردن سهم برخی بانک‌ها و شرکت‌ها در بحران پیش روی بازار مسکن نوشت: کابوس مسکن رو بانک‌ها، هلدینگ‌ها، خودروساز‌ها و شرکت‌هایی ساختن که عملا ورشکسته هستن و صرفا با جهش قیمت مسکن و با تجدید ارزیابی دارایی‌ها و املاک‌شون، روی کاغذ از ورشکستگی خارج میشن. مِلک و مسکن رو گروگان گرفتن تا ورشکستگی‌شون رو پنهان کنن و ملت باید تاوانش رو بپردازن.

صادق آرامش، اما روایت غم‌انگیزی از توان مالی خود برای اجاره یک‌خانه دارد: با ۳۰‌تومن پیش و ۳تومن اجاره، رومون نمیشه بریم تو مشاور املاک‌ها واسه خونه که یهو بلند نگه: ‌ای آقااا با این پول اینجا خونه گیر نمیاد..

کاربر اورسولا هم نوشته است: بدون اغراق هر شبو هر روز غصه‌ی این رو میخورم که هیچوقت نمیتونم خونه بخرم یا حتی رهن کنم، همه بهم میگن دیوونه‌ای که این موضوع شده بزرگترین دغدغت، اما من نمیتونم بهش فکر نکنمو به بزرگترین کابوسم تبدیل شده.

کاربر ماهان افشار در توییت با چاشنی طنز نوشت: از همین تریبون اعلام می‌کنم هرکی با قیمت مسکن مشکل داره جمع کنه از ایران بره. بره همونجایی که همون رفاه و همون مدل مسکن هستش... دیگه بخاطر قیمت مسکن و عدم توانایی در حتی اجاره اون که نباید وقت گران‌بهای آقای وزیر و نماینده‌های عزیز مجلس رو گرفت.

کاربر علی بهمنی نیز به قیمت مسکن در حاشیه تهران اشاره کرده و نوشته است: این روز‌ها یک جوان برای خانه دار شدن در حاشیه تهران باید حداقل یک میلیارد تومان داشته باشد، جوانی که اگر شاغل باشد حقوقش به ۳ میلیون هم نمی‌رسد.

کاربر حسن علیجانی نیز وزیر مسکن را خطاب قرار داده و از تقاضای اسلامی برای نخریدن مسکن از سوی مردم، اینگونه واکنش نشان داده است: قابل توجه آقای وزیر که میگه مسکن نخرید ارزان میشه باید بگم که ارزان شما واسه خیلی‌ها گرونه.

بهنام اسدزاده به مشکل خانواده‌های دارای فرزند نیز اشاره کرده است، او در توییت خود نوشته: پایان یافتن فصل امتحانات مدارس، شروع کابوس خانواده‌های مستأجر است. سال‌هاست که به دلیل منطقه‌ای کردن مدرسه دانش آموزان بامحل زندگی آنها، خانواده‌های اجاره‌نشین دچار مشکل شده‌اند.

کاربر ابراهیم، رشد قیمت مسکن در اهواز را اینگونه روایت می‌کند: با چه منطقی واحد پنجاه متری توی حاشیه‌ی اهواز از شصت هفتاد تومن رسیده به ١٧٠. چی ریختن پای مسکن اینقد رشدش خوب بوده لعنتی.

علیرضا راییان نیز نرخ رهن یک واحد در خیابان ایران تهران را اینگونه شرح می‌دهد: ۶۰ متر آپارتمان، خیابان ایران , ۲۵ سال ساخت، بدون اسانسور و پارکینگ و... , ۲۰۰ م رهن!

این‌ها بخشی از روایت‌ها با هشتگ کابوس مسکن است که این روز‌ها خواب را از چشمان بسیاری ربوده است.

منبع: سایت جماران

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید

به گزارش همشهری آنلاین تجارت‌نیوز، قیمت خودرو، چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، با نوسان زیادی گزارش می‌شود. طوری‌ که صبح امروز بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایش قیمت پیدا کردند.

قیمت خودرو صبح امروز ارتعاش فراوانی داشته است. کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

خریداران خودروهای وارداتی بخوانند؛ آخرین فرصت برای انتخاب خودرو | قیمت علی‌الحساب هوندا، لاماری، کی ام سی و هونگچی را ببینید

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، از صبح امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

قیمت خودروهای خارجی

در میان خودروهای مونتاژی محصولات بهمن‌موتور افت‌وخیز شدیدی پیدا کرده‌اند.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش چشمگیر ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی. ام. سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

سایپا شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول را اعلام کرد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو، نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش‌ می‌رسد.

در سوی مقابل، لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

کد خبر 850270 برچسب‌ها خبر مهم بازار خودرو گروه خودروسازی سایپا خودرو ايران خودرو خودرو - ایرانی خودرو مدرن، لوکس و هوشمند

دیگر خبرها

  • معامله گران محتاط شدند / بازار طلا به کف حمایت برگشت
  • راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد / آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • ابزارهای قانونی برخورد با اخلالگران بازار مسکن تدوین شد
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن چقدر گران شد؟
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران